Ha tisztázta, mit vár el tőlük, azt kell eldöntenie, milyen stílusú ajtót válasszon? Ez rendkívül sok dologtól függ.

A legtöbben akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor a beltéri ajtó stílusát rossz beltéri elemhez választják. Nem érdemes például a könnyen módosítható berendezési tárgyakat alapul venni (például bútorok, függönyök). A padló, a fal, az álmennyezet (ha van) esetleg hangsúlyosabb építészeti elemek (oszlopok, régi ablakkeretek) sokkal kézenfekvőbb stílustársai lehetnek az ajtónknak.

A színárnyalatot Ön dönti el, de gondoljon arra: a hófehér ajtók sokszor kevésbé kényesek, mint a sötétebb tónusúak! Ha kisgyerek, kutya vagy cica van a lakásban, olyan ajtót válasszon, ami strapabíróbb felületű, és amiről nem kell naponta takarítania a látványos kéz-illetve mancsnyomokat.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.