Varázslatos érzés beleszeretni egy gyönyörű és különleges ajtóba, ám mielőtt megvenné, érdemes átgondolnia: biztos ez a legjobb választás? Mostani cikkünkben összeszedtünk néhány megfontolandó szempontot, amik segítenek Önnek, hogy hosszútávon is elégedett legyen döntésével.

Mivel a beltéri ajtókat nem szokás évente átfesteni (kicserélni pedig főleg nem) ezért nagyon fontos, hogy alaposan átgondolja, milyet választ. Az ajtóválasztás során nincs helye az impulzív vásárlásnak. Ha a beépítés után fél vagy egy évvel tudatosul Önben, hogy mégsem a legjobbat vette, mert például mégsem illik a fal színéhez, nem megfelelő az üvegezése, vagy éppen minden ujjlenyomat meglátszik rajta, az már sajnos késő bánat, a csere pedig igencsak drága mulatság.

A belső ajtók nagyon fontos részei az otthonnak, hiszen akár csukva vannak, akár nyitva, jelentős teret foglalnak el, így mindenképpen magukra vonzzák a tekinteteket.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.