Miből készüljön az ajtó, milyen technikával? Nos, a skála igen széles: a legolcsóbb, papírbetétes furnérborítású ajtóktól az egyedi faragású tömörfa nyílászárókig sokféléből választhat. Ezt leginkább a pénztárcája és az ízlése dönti el.

Fontos, hogy milyen helyiségeket választ el illetve zár le az adott ajtó. A vizes helyiségekbe (vécé, fürdő) például célszerű olyan borításút választani, ami ellenáll a ráfröccsenő víznek, párának, nedvességnek, ellenkező esetben hamar tönkremehet a felülete.

Megfontolandó továbbá, hogy milyen hangszigetelő képességet várunk el? Ha például a szülői háló a nappaliból nyílik, ahol a gyerekek már kora reggel szeretnek tévézni és hangoskodni, célszerű olyan ajtót választani, ami lehetővé teszi, hogy a rajcsúrozás ellenére is zavartalanul kipihenhessük az előző esti munka fáradalmait.

Hány üvegezett ajtót szeretnénk beépíteni? Ha hiszi, ha nem, ez a kérdés évekig húzódó viták forrása lehet, ha a család nem gondolja át előre. Hiába szeretne Ön egységes stílust teremteni a lakásban, az az üvegajtó, ami a nappali szoba bejáratát feldobja, a fürdőhöz vagy a kamaszodó gyerek szobájához már nem biztos, hogy ideális. Vannak azonban olyan ajtócsaládok, amelyeknél nem kell lemondania a harmóniáról üveges és teli ajtók esetében sem, mert talál köztük összeillőt.

Ne feledje: a kevesebb néha több! Ha nem biztos a dolgában, inkább válasszon visszafogottabb ajtót, minthogy évekig bánja a hirtelen döntését.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.