Az ajtók kiválasztásánál mindenekelőtt azt fontos eldöntenie, mit vár el a beltéri ajtóktól. Egyszerű nyílászáró szerepet, két szoba közötti átjáró lezárását vagy ennél többet? Legyen díszítőelem, a szoba éke?

Ha az egyszerűség és a funkcionalitás dominál Önnél, akkor valószínűbb, hogy az ajtókat jobban szeretné beleilleszteni a környezetbe, semmint kihangsúlyozni. Ekkor jobb, ha színben és stílusban harmonizálnak a szoba többi tartós elemével: a falak színével, a padlóval, az ablakkeretekkel.

Ha azonban Önnek a hagyományostól eltérő elképzelései vannak, úgy is tekinthet a beltéri ajtókra, mint a lakás különleges berendezési tárgyaira, extravagáns designelemeire. Mivel az ajtók valóban nagy felületet jelentenek a legkisebb lakásban is, ezért kiválóan alkalmasak arra, hogy egyedi stíluselemként igazán kifejezővé tegyék otthonát.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.