Bejárati ajtó - Rehau

 

 

 

A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása sok esetben bonyolultabb feladat, mint a beltéri nyílászáróké. Ha valóban tökéletes megoldást szeretnénk, aprólékosan meg kell terveznünk a kiegészítőket is. A vasalatok és az üvegezés nagymértékben hozzájárul a bejárati ajtó teljes összképéhez, és esztétikai hatásához.

A bejárati ajtók megfelelő kiválasztásánál kulcsfontosságú az alapanyag. Alapvetően két részre oszthatóak az alapanyagok.

A műanyagból készült bejárati ajtó, a legmodernebb gyártástechnológiai folyamatoknak köszönhetően, egyre jobb tulajdonságokkal rendelkezik, így ma már sokkal inkább érdemesebb egy műanyag ajtó mellett dönteni, szemben egy faajtóval. A műanyag bejárati ajtó többkamrás profillal rendelkezik. Horganyozott acélmerevítést is kapott.

Biztonsági zárral ellátott, így megfelelő biztonságot nyújt a család és az értékek számára. Igény esetén, természetesen növelni is lehet az alapbiztonsági felszerelést. A pánttakaró és a pánt is bele van számítva az árba. Ennek köszönhetően, egy könnyedebb nyitást és zárást teszünk lehetővé.

Ezen feltételeket nagy részben mi állítjuk az új bejárati ajtóval szemben. Olyan ajtót választunk, amely megfelel az ízlésünknek és a lakásunk hangulatának. Ezen kívül a bejárati ajtónak még illeszkednie kell az épület homlokzatához, társasházi lakások esetében a külső környezethez is.

A bejárati ajtók mechanikai feltételeit a biztosító társaságok vagyonvédelmi szakemberei határozzák meg. Az elsődleges szempont az, hogy megfelelő védelmet nyújtson az illetéktelen behatolások ellen. A bejárati ajtók gyártói ismerik ezeket az előírásokat és ezek szerint készítik az ajtókat. A vásárlónak elég annyit tudnia, hogy a bejárati ajtó vásárlásakor kell kapnia egy gyártói tanúsítványt, ami igazolja a termék megfelelőségét.

Kérje munkatársaink segítségét az ajtó kiválasztásában.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.