Hogyan mérjük a műanyag ablak helyét?

Ahhoz, hogy könnyen és gyorsan tudjon árajánlatot kérni, fontos tudnia, hogy mekkora a jelenlegi műanyag ablak és mekkorát szeretne helyette. De pontosan hogyan és mit kell mérnie? És mire kell mindenképpen vigyáznia?  Megmutatjuk.

Miért mérjen?

Elsőként tisztáznunk kell egy fontos kérdést: egyáltalán miért Önnek kell lemérni a méreteket? Miért nem hívhat hozzá szakembert?

  • Ha tudja a méreteket, nem szükséges az összes kiválasztott cégtől rögtön helyszíni felmérést kérnie. Ez ugyanis – bár általában gyorsan zajlik – mégis kényelmetlenséggel jár, és addig is csak telik az idő, a felújítás meg nem halad. Miért terhelné vele magát (és a cég szakembereit), ha Ön is elvégezheti?
  • Így sokkal gyorsabban kaphat árajánlatot, és több céget is összehasonlíthat – azonos feltételek alapján, hiszen a pontos méreteket már tudni fogja. Könnyebb lesz kiválasztania a legjobb ár-érték arányt, ha egyforma paraméterek alapján küldik meg a cégek az árajánlatokat.

Ha amiatt aggódik, hogy esetleg félremér valamit, akkor megnyugodhat: az árajánlat megadásánál az Ön méréseit veszik figyelembe, de a munka megkezdése előtt a szakemberek mindenféleképpen le fogják mérni még egyszer a nyílászárók helyét, így biztosan jó méretet fognak beépíteni. Az előzetes mérés „csak” meggyorsítja és mindkét fél számára meg is könnyíti a folyamatot.

Keresse műanyag nyílászárók Budaörs és műanyag nyílászárók Székesfehérvár szolgáltatási területeinket is. Kérje árajánlatunkat.

Nyílászáró szaküzlet:

Budaörs, Székesfehérvár

e-mail: info@wirthnyilaszaro.hu
Nyitva: H-P 08:00 - 17:00

Wirth Attila
Értékesítési és cégvezető
+36-20/512-4849,

Így lesz gyerekjáték az energiamegtakarítás

A növekvő energiaárak ellen nem tehet semmit, az egyéni energiafogyasztása ellen viszont igen. A rosszul szigetelt ablakok miatt értékes energia vész el felhasználatlanul. Ám ezt is ki kell fizetnie.

Ablakrendszerünkkel úrrá lehet energiafogyasztásán. A magas szigetelési értékek alacsony energia-fogyasztásról gondoskodnak – akár 76%-kal kevesebb energia, mint a régi ablakok esetében*. Észrevehetően több marad a pénztárcájában! Hozza meg hamar a helyes döntést a REHAU energiatakarékos ablakaival. Így jelentős mértékben csökkentheti az energiafogyasztását és pénzt takarít meg.

Wirth nyílászáró kereskedés - Kültéri homlokzati és beltéri nyílászárók forgalmazása.